МЕРИТЕЛНИТЕ ЧАШИ И ЛЪЖИЦИ С КОИТО ПРИГОТВЯМ РЕЦЕПТИТЕ !!!

четвъртък, 1 януари 2015 г.

ИСТОРИЯ В 13-си СНИМКИ

ИСТОРИЯ В 13-си СНИМКИ

Една история до болка позната ...
Любимо място ... кухнята ... късо аперативче ... малко мезенце ... остър нож и къс месо ... незнаен свирец се разхожда по струните на изтъркано бузуки ... и звуците галят душата ми ...

Свинска рибица ( малката ) нарязана на малки парченца ( пържолки ) с дебелина 1 пръст .

                                                



Много леко се начукват с плоската страна на чукчето за пържолки , повтарям много леко колкото да се разтегнат малко  месото е много крехко !!! и се поръсват с подправки - чер пипер , кимион , сол - класика !

                                                       






Нареждат се в чинийка и се покриват със стреч фолио или с каквото имате и заминават в хладилника за колко време имате или веднага на скарата !

                                                   

Печем в загрят на средна температура грил тиган за 5 - 7 минути от всяка страна .

Ще ви споделя една моя измислица - натривам загрятия грил тиган със скилидка чесън или отрязана наполовина глава кормит лук .

                                    Да ви е сладко !!!
Виното е от Ицо !

                                                    














Всичко това се случи под съпровода на ... 
   
                                    Ето ги виновниците !!!


                          

3 коментара:

  1. Тази година не съм правил,но ела в БГ и ще се намери хубаво вино!

    ОтговорИзтриване
  2. Една вкусна история!!!
    Браво!
    Когато мъжете готвят, за жена няма място в кухнята.
    Поздрави и за много години! Живи и здрави!

    ОтговорИзтриване