МЕРИТЕЛНИТЕ ЧАШИ И ЛЪЖИЦИ С КОИТО ПРИГОТВЯМ РЕЦЕПТИТЕ !!!

петък, 24 април 2015 г.

ПЪЛНОЗЪРНЕСТИ ХЛЯБОВЕ ПРИГОТВЕНИ ИЗЦЯЛО В ХЛЕБОПЕКАРНИ МАШИНИ

 ПЪЛНОЗЪРНЕСТИ ХЛЯБОВЕ ПРИГОТВЕНИ ИЗЦЯЛО В ХЛЕБОПЕКАРНИ МАШИНИ




Рецептата за тестото на тъмния хляб - ТУК !

Течните съставки се изсипват на дъното на контейнета и отгоре се изсипват брашната . Аз позвам суха мая която не се активира и се добавя направо с брашната , Ако ползвате друга е активирайте и я добавете заедно с течните съставки. Включвате на режим (програма) за пълнозърнест хляб !

Рецептата за тестото на светлия хляб - ТУК !

Течните съставки се изсипват на дъното на контейнета и отгоре се изсипват брашната :
400 гр. бяло и 150 гр. пълнозърнесто по избор ( аз ползвам от лимец ! )
Аз позвам суха мая която не се активира и се добавя направо с брашната , Ако ползвате друга е активирайте и я добавете заедно с течните съставки. Включвате на режим (програма) за пълнозърнест хляб !


                                          Да ви е сладко !!!

                                                      







Няма коментари:

Публикуване на коментар