ПЪЛНОЗЪРНЕСТИ ХЛЯБОВЕ ПРИГОТВЕНИ ИЗЦЯЛО В ХЛЕБОПЕКАРНИ МАШИНИ
Рецептата за тестото на тъмния хляб - ТУК !
Течните съставки се изсипват на дъното на контейнета и отгоре се изсипват брашната . Аз позвам суха мая която не се активира и се добавя направо с брашната , Ако ползвате друга е активирайте и я добавете заедно с течните съставки. Включвате на режим (програма) за пълнозърнест хляб !
Рецептата за тестото на светлия хляб - ТУК !
Течните съставки се изсипват на дъното на контейнета и отгоре се изсипват брашната :
400 гр. бяло и 150 гр. пълнозърнесто по избор ( аз ползвам от лимец ! )
Аз позвам суха мая която не се активира и се добавя направо с брашната , Ако ползвате друга е активирайте и я добавете заедно с течните съставки. Включвате на режим (програма) за пълнозърнест хляб !
Да ви е сладко !!!
Рецептата за тестото на тъмния хляб - ТУК !
Течните съставки се изсипват на дъното на контейнета и отгоре се изсипват брашната . Аз позвам суха мая която не се активира и се добавя направо с брашната , Ако ползвате друга е активирайте и я добавете заедно с течните съставки. Включвате на режим (програма) за пълнозърнест хляб !
Рецептата за тестото на светлия хляб - ТУК !
Течните съставки се изсипват на дъното на контейнета и отгоре се изсипват брашната :
400 гр. бяло и 150 гр. пълнозърнесто по избор ( аз ползвам от лимец ! )
Аз позвам суха мая която не се активира и се добавя направо с брашната , Ако ползвате друга е активирайте и я добавете заедно с течните съставки. Включвате на режим (програма) за пълнозърнест хляб !
Да ви е сладко !!!
Няма коментари:
Публикуване на коментар