МЕРИТЕЛНИТЕ ЧАШИ И ЛЪЖИЦИ С КОИТО ПРИГОТВЯМ РЕЦЕПТИТЕ !!!

петък, 17 октомври 2014 г.

ПАМУК МЪФИНИ С КРЕМА СИРЕНЕ

ПАМУК МЪФИНИ С КРЕМА СИРЕНЕ

                                                      



Едни много меки , пухкави и стахотно вкусни мъфинчета с крема сирене !
Авторска рецепта !



Продуктите за тестото  от тук - ЧУКНИ ТУК
но , само половин доза !!! 
След като втаса тестото се  разделя на 12 части .
Всяка част се разточва в кръг и се поставя в средата по една
чена лъжичка крема сирене. Затварят се краищата , като се прещипват леко с пръсти , оформя се на топче и се слага с прещипаното надолу в кошничката във формата за мъфини.
Втасват отново , мажат се с рабит жълтък с пр. мляко и олио .
Поръсват се пожелание - аз съм поръсил 3 -ри от тях с кашкавалена пудра , НО СЛЕД КАТО СЪМ ГИ ИЗВАДИЛ ОТ ФУРНАТА (ОПЕКЪЛ) .




COTTON MUFFINS WITH CREAM CHEESE
ENGLISH VERSION:

Ingredients:

1/2 cup warm milk
1/2 cup warm water
1/2 cup vegetable oil
Half packet of a 7 gram packet of active dry yeast
420 grams all-purpose flour
1 teaspoon salt
2 1/2 teaspoons sugar
Cream cheese

Mix warm water and the sugar and add the active dry yeast to the mixture to activate it. Afterwards, take the mixture and add it to the flour. Then, to the flour, also add the milk, the oil, and the salt. Mix and knead it all into a dough (you can use a bread machine for this step or do it by hand). 

Leave the dough to sit, covered, for 30 minutes. After it rises to double its size, separate it to twelve parts. Roll out each little part into a circle and scoop a sizable amount of the cream cheese into the center. Then, bring the edge together to form a ball and continue forming it until it forms a smooth sphere. Put each ball into the muffin containers, making sure that the spot where the edges are brought together is on the bottom and the smooth part on top. 

Cover them for another thirty minutes until the size doubles. Then, brush on some beat egg yolk, which have been mixed with one tablespoon milk. 

Bake in a preheated oven at 350 degrees until done. If wanted, after they've baked, sprinkle on some shredded or powdered cheese to melt.

Note: Use aluminum muffin cups, because it makes the bread muffins easier to take out.
















 И КОГАТО ВЕЧЕ ВСИЧКИ СПЯТ , ТАЙНО СЕ ПРОМЪКВАМ ДО КУХНЯТА И  РАЗЧУПВАМ ПОРЕДНИЯ МЪФИН ! :)



2 коментара: