ИСТОРИЯ В 13-си СНИМКИ
Една история до болка позната ...
Любимо място ... кухнята ... късо аперативче ... малко мезенце ... остър нож и къс месо ... незнаен свирец се разхожда по струните на изтъркано бузуки ... и звуците галят душата ми ...
Свинска рибица ( малката ) нарязана на малки парченца ( пържолки ) с дебелина 1 пръст .
Много леко се начукват с плоската страна на чукчето за пържолки , повтарям много леко колкото да се разтегнат малко месото е много крехко !!! и се поръсват с подправки - чер пипер , кимион , сол - класика !
Нареждат се в чинийка и се покриват със стреч фолио или с каквото имате и заминават в хладилника за колко време имате или веднага на скарата !
Печем в загрят на средна температура грил тиган за 5 - 7 минути от всяка страна .
Ще ви споделя една моя измислица - натривам загрятия грил тиган със скилидка чесън или отрязана наполовина глава кормит лук .
Да ви е сладко !!!
Виното е от Ицо !
Всичко това се случи под съпровода на ...
Ето ги виновниците !!!
Една история до болка позната ...
Любимо място ... кухнята ... късо аперативче ... малко мезенце ... остър нож и къс месо ... незнаен свирец се разхожда по струните на изтъркано бузуки ... и звуците галят душата ми ...
Свинска рибица ( малката ) нарязана на малки парченца ( пържолки ) с дебелина 1 пръст .
Много леко се начукват с плоската страна на чукчето за пържолки , повтарям много леко колкото да се разтегнат малко месото е много крехко !!! и се поръсват с подправки - чер пипер , кимион , сол - класика !
Нареждат се в чинийка и се покриват със стреч фолио или с каквото имате и заминават в хладилника за колко време имате или веднага на скарата !
Печем в загрят на средна температура грил тиган за 5 - 7 минути от всяка страна .
Ще ви споделя една моя измислица - натривам загрятия грил тиган със скилидка чесън или отрязана наполовина глава кормит лук .
Да ви е сладко !!!
Виното е от Ицо !
Всичко това се случи под съпровода на ...
Ето ги виновниците !!!
Тази година не съм правил,но ела в БГ и ще се намери хубаво вино!
ОтговорИзтриванеКато направиш , ще дойда !
ОтговорИзтриванеЕдна вкусна история!!!
ОтговорИзтриванеБраво!
Когато мъжете готвят, за жена няма място в кухнята.
Поздрави и за много години! Живи и здрави!